Rólunk

WelcOMe Jóga- és Táncstúdió1. Miért jött létre a WelcOMe?

Valahol mindenki fejlődére vágyik ezért egy igazán otthonos, barátságos közeget akartunk létrehozni, Szombathely központjához közel, egy csendes környezetben, ahol a jóga- és tánc szerelmeseit örömtelien fogadhatjuk.

Elhivatottak vagyunk abban, hogy segítsünk tudatosan felébreszteni a testi-, lelki-, szellemi harmóniád. Mindezt azért, hogy egy teljesebb, kiegyensúlyozottabb, szabad élet felé haladj.

Ezért a mottónk:
Egyensúly-Öröm-Szabadság


2. Hogyan indultatok, mik voltak a fő szempontok?

A stúdió tulajdonosával arra jutottunk, hogy Szombathelyen és a megyében kevés olyan nagyterem van, ahol rendezett, tiszta környezetben, tánc- és jógaórákat, workshopokat lehet tartani. Tehát a szempontunk az volt, hogy a tanításra egész évben, tágas térben, gazdag eszköztárral felszerelve, igényes körülmények között lehetőséget teremtsünk tanárainknak és bérlőinknek. Ezt a szemléletet kielégítve, a termeket felszereltük klímával is, hogy az ide látogatók nyáron is kellemes, hűvös közegben gyakorolhassanak.

Egy igazán otthonos, barátságos közeget akartunk létrehozni, hogy mindenki megtalálhassa a neki való, feltöltődést adó örömforrást, egészen a kisgyermekektől a szenior korosztályig.

Ám a mozgás mellett az is fontos volt számunkra, hogy az egészséges életszemlélettel kapcsolatban több területen is érdekes, a hétköznapi életbe építhető információt is kaphassanak a hozzánk látogatók. Legyen szó táplálkozásról, a gerinc karbantartásáról, az izmok, a test és az emberi agy működéséről, táncról, jógáról, vagy akár az útról a kommunikációtól a benső csend elérése felé, annak érdekében, hogy az ember felszabadulhasson és tisztulhasson.


3. Miért menjek a stúdiótokba, milyen nálatok?


A tánc önbizalmat és tartást ad

A mozgás során a táncos igazodik a zenéhez, a ritmushoz, ami megadja a lendületet és felszabadít. Az óra hangulata és a társaság segít nekünk elengedni a gátlásainkat, és így áthangolva magunkat felfrissülhetünk.

Amellett, hogy megtanulunk táncolni, közben jól érezzük magunkat, elmélyülve benne pedig megélhetjük öngyógyításnak vagy benső terápiaként is.

A jóga egy lehetséges út a teljesség felé

Az életre tanít (bővebb cikk tőlünk itt ) mindenkinek szól és lehetőséget ad a fejlődére. Átsegít a lelki mélypontokon, és megtanulhatod, hogyan urald az érzelmeidet. Könnyebb lesz önmagad és mások elfogadása, fejlődik a testtudat, tudatosság, a légzéskontroll növekszik, ami kiegyensúlyozottá tesz. Ellazít, rugalmassá teszi az izmaidat, javítja a tartást és magabiztosságot ad. Meg tudjuk engedni magunknak, hogy csak megfigyeljük a jelen pillanatot, azt, hogy épp mi történik a légzésünkben, a testünkben és az elménkben. Engedd, hogy az elméd nyugodt, tiszta (éber) és örömteli állapotban legyen!

Közösségi élmény

Mindannyian ismerjük az érzést, a hasonló érdeklődési körű emberekkel együtt töltött idő hihetetlenül felemelő tud lenni. Könnyed, baráti hangulatban, egymás támogatásával tölthessük fel az én időnket.
(Én időről részletesebben korábbi cikkünkben olvashatsz 
itt )

Kortalan és fiatalon tart

Fitten tart fiatalt és időset egyaránt, beindítja a szervezet öngyógyító folyamatait, erősíti az állóképességet.

Csatlakozz hozzánk és tapasztald meg WelcOMe Jóga- és Táncstúdiónk óráinak, workshopjainak felszabadító hatását.

Játssz szabadon a most örömében!