Fedezd fel a benső Barátot, a közvetlen tapasztalat segítségével. Így végül meggyőző és gyümölcsöző tudásra tehetsz szert. Minden tudás hiábavaló, ha nem közvetlen tapasztalatból származik. ” / Szvámi Ráma/

Ez egy olyan középhaladó óra, ahol a benső világoddal dolgozol. A gyakorlatok között nincs pihenés és az óravezető tanár nem beszél, csak néha irányokat közöl. Teljes figyelem a testen belül van. És mindez, előre összeállított zenékre történik.

Az órára jelentkezés feltétele:

legyen alapod, ezért fontos néhány rádzsa jóga órán való részvétel, értsd az óraadó tanár ráutaló jelzéseit.

Azért van erre szükséged, hogy az órán gördülékenyen végig tudj haladni és elérd a teljes tudatosságod mélységét. Teljesen elmerülj magadban, beleengedd magad a jelen varázslatába. Mert a valódi öröm belülről jön.

Ezen az órán teljes jelenléteden belül az érzelmi önszabályozó rendszereden dolgozol. Tisztítod az elméd, ami a mindennapjaidra meglepően pozitív hatással lesz. Észreveheted az önbizalom növekedését, és ezáltal lépésről lépésre áttérsz a külső önbecsülésről a benső önbecsülésre. Ettől a tapasztalattól kezde egyre többször érzed magad jókedvűnek és megjelenik rugalmasság a világodban is.

Az óráról mondták:

A szeretettel ötvözött cselekvés fényében pillanthatjuk meg az örökkévalóságot és az örökké tartó boldogságot. ” /Szvámi Ráma/
Szeretettel fogadlak az óráimon! Ricsi