A gong relaxáció egy lehetőség a számunkra, hogy még jobban felfedezhessük magunkat, elengedhessük régi, gátló hiedelmeinket, érzéseinket, a stresszt, a fájdalmat. A relaxáció alatt megtapasztaljuk a saját magunk öngyógyító képességét.
A folyamat során megéli mindenki a szintjén, a hangok, a rezgések, a belső szeretet ölelését.

Mindenkit várok szeretettel egy közös ellazulásra, egy kellemes családias közegben, ahol relaxálást, és erőteljes feltöltődést kapnak a jelentkezők a GONG harmonikus rezgése által.

A GONG egy egészen különleges hallás- és rezgésélmény. Egyedülállóan széles hangspektrummal és felhangokkal rendelkezik. Ez a széles rezgésspektrum, támogatja az öngyógyító folyamatokat. Segít a megnyílásban, a
felismerésben, az elengedésben, az önismeretben és a személyes fejlődésben. 

Az estet rövid pránajámával (légző gyakorlat) kezdjük, hogy felkészítsük a testet és elmét egy mély Gong által kísért 1 órás relaxációra, meditációra. Majd egy OM mantra meditációval zárunk, ahol összekapcsolódva az Egyetemes Énnel, lelkünket egy magasabb Tudatosságra hangoljuk.

Gyere bátran, és szólj annak, akinek szintén szeretnél egy kis nyugalmat, enyhülést a mindennapok nehézségeiben. 

Hozz magaddal kényelmes ruhát, elegendő vizet, illetve
mindazt, amire szükséged lehet, hogy kényelmesen érezhesd magad! Jóga matracot, takarót és meditációs ülőpárnát biztosítok a helyszínen.

Az óráról mondták:

gonghoz
gong2

Fizetési opciók:

1. Készpénz (személyes befizetés)

A részvételi díjat személyesen, készpénzzel fizetheted ki a
Megértés Cselekvés Központban
vagy a
WelcOMe Jóga- és Táncstúdióban.

Légy szíves hívj fel hely egyeztetés miatt:
+36 70 560 46 99

Hétköznapokon 09-18 óráig

2. Banki átutalás

A részvételi díjat banki átutalás útján rendezheted vagy OTP Bank-nál vezetett számlámra személyesen befizetheted.

          OTP 11773470-00853619-00000000
          Gombos Richárd Roland
          Közleménybe:
          (Telihold vagy Újhold) Gong relaxáció09
          (amelyik hónapban szeretnél jönni)
          Pl. Telihold gong relaxáció 09/szeptember

Szeretettel fogadlak! Ricsi

Lemondási feltételek:

1. Egy héttel Egy héttel a gong relaxáció kezdete előtti időpontig történő írásos lemondás esetén a teljes részvételi díj, egy héten belül a részvételi díj 50%-a kerül visszafizetésre, míg a gong műhelyfoglalkozás indulása előtti 48 órával történő lemondás esetén nem tudjuk visszafizetni a befizetett összeget.  

2. A szervező lemondásra

Amennyiben a gong relaxáció a szervező illetve a WelcOme Jóga- és Táncstúdió által kerül lemondásra, a gong relaxáció teljes összege visszafizetésre kerül. Amennyiben az esemény helyszíne illetve az időpontja megváltozik, ám továbbra is rész kívánsz venni a gong relaxáción, a befizetett összeg érvényes marad, ellenkező esetben az összeget 100%-ban visszatérítjük.

3. Befizetett összeg

Bizonyos esetekben a befizetett összeg egy másik, jövőbeli gong relaxációra felhasználható. Ez minden esetben a gong relaxációt szervező személy illetve a WelcOme Jóga- és Táncstúdió jóváhagyásától függ.

A gong relaxáción való jelentkezéssel a fenti feltételek automatikusan elfogadásra kerülnek.

Nyilatkozat

Gyógyító és egészségügyi szolgáltatást nem végzek. Törvényesen ma Magyarországon csak orvos gyógyíthat. Az általam nyújtott szolgáltatás közérzetjavító tevékenységnek minősül, és nem helyettesíti az orvosi kezeléseket.