Home Events Jóga Kelet hangja jóga

Kelet hangja jóga

 Fedezd fel a benső Barátot, a közvetlen tapasztalat segítségével. Így végül meggyőző és gyümölcsöző tudásra tehetsz szert. Minden tudás hiábavaló, ha nem közvetlen tapasztalatból származik. ” / Szvámi Ráma/
Ez egy olyan középhaladó óra, ahol a benső világoddal dolgozol. A gyakorlatok között nincs pihenés és az óravezető tanár nem beszél, csak néha irányokat közöl.
Teljes figyelem a testen belül van. És mindez, előre összeállított zenékre történik.
Az órára jelentkezés feltétele: legyen alapod, ezért fontos néhány rádzsa jóga órán való részvétel, értsd az óraadó tanár ráutaló jelzéseit.
Azért van erre szükséged, hogy az órán gördülékenyen végig tudj haladni és elérd a teljes tudatosságod mélységét. Teljesen elmerülj magadban, beleengedd magad a jelen varázslatába. Mert a valódi öröm belülről jön.
Ezen az órán teljes jelenléteden belül az érzelmi önszabályozó rendszereden dolgozol. Tisztítod az elméd, ami a mindennapjaidra meglepően pozitív hatással lesz. Észreveheted az önbizalom növekedését, és ezáltal lépésről lépésre áttérsz a külső önbecsülésről a benső önbecsülésre. Ettől a tapasztalattól kezde egyre többször érzed magad jókedvűnek és megjelenik rugalmasság a világodban is.
 A szeretettel ötvözött cselekvés fényében pillanthatjuk meg az örökkévalóságot és az örökké tartó boldogságot. ” /Szvámi Ráma/
Szeretettel fogadlak az óráimon!
Ricsi

dátum

2024 ápr 25

időpont

19:00 - 20:30

Résztvételi díj

1990 Ft

Időpontfoglalás

Részletek
WelcOMe Jóga- és Táncstúdió

helyszín

WelcOMe Jóga- és Táncstúdió
9700 Szombathely, Bocskay István körút 8.
kategória
Gombos Richárd Roland

Szervező

Gombos Richárd Roland
Phone
+36 70 560 4699
Honlap
https://welcomestudio.hu/gombos-richard-roland/
Részletek
Welcome jóga- és táncstúdió Facebook
Legutóbbi hozzászólások

    0 hozzászólás

    Vélemény, hozzászólás?

    Avatar placeholder